Steijn helpt FC Twente naar volgende ronde: ‘Nog een doelpunt had mogen zijn’

FC Twente heeft de volgende ronde van de KNVB Beker bereikt dankzij een knappe prestatie van Steijn Schothorst. De middenvelder scoorde de enige goal van de wedstrijd tegen FC Utrecht, waardoor Twente met 1-0 won.

Na afloop van de wedstrijd was Steijn tevreden met zijn prestatie, maar hij had ook het gevoel dat hij nog meer had kunnen doen. “Ik ben blij dat ik het verschil heb gemaakt, maar ik had ook nog een doelpunt kunnen maken. Ik had een paar kansen gehad, maar helaas heb ik ze niet benut”, aldus Steijn.

De goal van Steijn was cruciaal voor Twente, aangezien de ploeg al een tijdje zonder winst zat. De ploeg had al een aantal wedstrijden niet gewonnen, waardoor de druk op de spelers steeds groter werd.

Gelukkig was Steijn er om de ploeg te helpen. Met zijn goal heeft hij Twente naar de volgende ronde geholpen. “Het was een belangrijke goal voor ons. We hebben er hard voor gewerkt en ik ben blij dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen”, aldus Steijn.

Het is duidelijk dat Steijn een belangrijke speler is voor FC Twente. Met zijn doelpunt heeft hij de ploeg geholpen om naar de volgende ronde te gaan. Als hij meer kansen had benut, had hij nog meer verschil kunnen maken. Maar ook zo heeft hij laten zien dat hij een belangrijke speler is voor FC Twente.