AZ reist naar Andorra voor derde voorronde Conference League

De voetbalclub AZ is klaar om hun derde voorronde in de Conference League te spelen. Deze keer zullen ze naar Andorra reizen om het tegen FC Santa Coloma te spelen.

AZ heeft de afgelopen twee wedstrijden in de Conference League gewonnen. De eerste wedstrijd was tegen het Poolse Lech Poznan, waar AZ met 1-0 won. De tweede wedstrijd was tegen het Oostenrijkse Wolfsberger AC, waar AZ met 4-1 won.

Deze derde ronde is een belangrijke stap voor AZ om door te gaan naar de volgende ronde. Als ze winnen, zullen ze doorgaan naar de play-offs van de Conference League.

De wedstrijd zal plaatsvinden in het Estadi Comunal d’Aixovall in Andorra. Het is een kleine stadion met een capaciteit van slechts 2.000 toeschouwers. Het is een kleine uitdaging voor AZ, omdat ze gewend zijn aan grotere stadions.

Het team van AZ is klaar om deze wedstrijd te spelen en er alles aan te doen om de volgende ronde te bereiken. Ze zullen hun beste spel laten zien en hopen op een goed resultaat.

Het is belangrijk dat AZ deze wedstrijd wint, omdat het hun kansen op het bereiken van de volgende ronde vergroot. Het zal ook een goede ervaring zijn voor het team om te spelen in een ander land en tegen een ander team. Laten we hopen dat AZ succesvol is in hun reis naar Andorra!