Nieuwe ‘Scream’-film in productie onder leiding van een andere regisseur

De komst van een nieuwe ‘Scream’-film is aangekondigd. Deze film zal onder leiding staan van een andere regisseur dan de vorige films uit de reeks. De film zal geregisseerd worden door Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett, die bekend staan om hun werk aan de horrorfilm Ready or Not.

De nieuwe ‘Scream’-film zal een vervolg zijn op de originele trilogie uit de jaren negentig. Deze trilogie werd geregisseerd door Wes Craven, die helaas in 2015 overleed. De nieuwe film zal een moderne versie zijn van de originele trilogie, met een verhaal dat zich afspeelt in het heden.

De film zal geproduceerd worden door Spyglass Media Group, die ook verantwoordelijk is voor de remake van de klassieke horrorfilm The Grudge. Ook wordt er gesproken over een mogelijke samenwerking met de originele producent van de ‘Scream’-films, Bob Weinstein.

De nieuwe ‘Scream’-film is een grote stap voor de horrorfranchise, die al jarenlang een van de meest populaire horrorfranchises is. Fans kunnen niet wachten om te zien hoe de film eruit gaat zien en wat voor verhaal er verteld gaat worden.

Het is nog niet bekend wanneer de film uitkomt, maar het is duidelijk dat de komst van deze nieuwe ‘Scream’-film veel fans enthousiast maakt. We kunnen alleen maar afwachten wat het resultaat gaat worden!