Post Malone krijgt afwijzing bij eerste huwelijksaanzoek van vriendin

Post Malone, de Amerikaanse rapper en zanger, heeft een teleurstellend bericht gekregen. Zijn vriendin heeft zijn eerste huwelijksaanzoek afgewezen.

De 24-jarige Post Malone, wiens echte naam Austin Richard Post is, is al geruime tijd samen met zijn vriendin Ashlen Diaz. Volgens bronnen heeft hij haar onlangs gevraagd om met hem te trouwen. Maar helaas heeft Ashlen het aanzoek afgewezen.

Post Malone is een van de meest succesvolle rappers van dit moment. Hij heeft al meerdere hits gehad, waaronder “Rockstar” en “Sunflower”. Hij heeft ook samengewerkt met artiesten als Justin Bieber, Cardi B en Ozzy Osbourne.

Hoewel Post Malone een succesvolle carrière heeft, heeft hij nog steeds geen geluk in de liefde. Hij heeft al eerder een relatie gehad met zangeres Kylie Jenner, maar die relatie is uiteindelijk stukgelopen.

Het is onduidelijk waarom Ashlen het aanzoek van Post Malone heeft afgewezen. Misschien was ze nog niet klaar om te trouwen of misschien was ze niet verliefd op hem. Wat de reden ook was, Post Malone is teleurgesteld en heeft zijn fans gevraagd om voor hem te bidden.

Hoewel Post Malone teleurgesteld is, is hij nog steeds een van de meest succesvolle rappers van dit moment. We hopen dat hij snel weer gelukkig wordt en dat hij de liefde van zijn leven vindt.