Mr. Polska en Agathe trouwen in Polen

Mr. Polska en Agathe zijn een gelukkig koppel dat klaar is om hun liefde te vieren met een prachtige bruiloft. Ze hebben besloten om hun speciale dag in Polen te vieren.

De bruiloft zal plaatsvinden in een prachtig kasteel, waar Mr. Polska en Agathe hun liefde voor elkaar zullen bezegelen. Er zal een ceremonie plaatsvinden in de kerk, waar de ceremoniemeester de ceremonie zal leiden. Er zal ook een receptie plaatsvinden met een heerlijk diner en dans.

De gasten zullen genieten van de prachtige omgeving en de schoonheid van het land. Er zal ook een traditionele Polka-dans worden gedanst om de liefde van Mr. Polska en Agathe te vieren.

Na de ceremonie zullen Mr. Polska en Agathe naar hun nieuwe thuis reizen, waar ze hun liefde voor elkaar zullen blijven vieren. Ze zullen hun huwelijksreis doorbrengen in het prachtige Polen, waar ze de schoonheid van het land zullen ervaren.

Het koppel is erg gelukkig met hun besluit om in Polen te trouwen en ze kijken er naar uit om hun speciale dag met familie en vrienden te vieren. Ze hopen dat hun huwelijk een lange en gelukkige toekomst zal hebben.