André van Duin maakt na twee jaar weer Animal Crackers

André van Duin is een Nederlandse komiek, zanger en acteur die al decennia een van de meest populaire artiesten in Nederland is. Na twee jaar afwezigheid is hij terug met een nieuwe editie van Animal Crackers.

Animal Crackers is een televisieprogramma dat al sinds de jaren ’70 bestaat. In dit programma imiteert André van Duin bekende artiesten en personages uit de Nederlandse entertainmentwereld. Het programma was een groot succes en werd door miljoenen mensen bekeken.

Na twee jaar afwezigheid is André van Duin terug met een nieuwe editie van Animal Crackers. De nieuwe editie zal worden uitgezonden op de Nederlandse televisie en zal veel bekende personages uit de entertainmentwereld bevatten. Ook zal er een speciale gastoptreden zijn van een bekende Nederlandse artiest.

André van Duin is erg blij dat hij terug is met Animal Crackers en hij hoopt dat het programma net zo populair zal worden als vroeger. Hij is ervan overtuigd dat de kijkers zullen genieten van de nieuwe editie van Animal Crackers en dat het programma weer een groot succes zal worden.

Het nieuwe seizoen van Animal Crackers zal binnenkort op de Nederlandse televisie te zien zijn. Wees er dus snel bij om André van Duin te zien in zijn oude vertrouwde programma!