Huijsen en Mourinho helpen Atalanta aan punt bij Roma-debuut Koopmeiners

Huijsen en Mourinho helpen Atalanta aan punt bij Roma-debuut Koopmeiners

Atalanta Bergamo heeft een punt gepakt bij hun Roma-debuut van Luuk Koopmeiners. De Nederlandse middenvelder maakte zijn debuut in de Serie A, waarbij hij een belangrijke rol speelde in de 1-1 gelijkspel.

Koopmeiners begon de wedstrijd als een van de vijf middenvelders in de opstelling van Atalanta. Hij speelde samen met Hans Hateboer, Remo Freuler, Marten de Roon en Robin Gosens. De Nederlander speelde een goede wedstrijd en was een belangrijke factor in het behalen van het resultaat.

Atalanta kwam op voorsprong door een doelpunt van Duvan Zapata. Roma kwam terug in de wedstrijd door een doelpunt van Edin Dzeko. Koopmeiners speelde een belangrijke rol in het behouden van de 1-1 stand, door samen met Hateboer en Freuler druk te zetten op de Roma-spelers.

Atalanta-coach Gian Piero Gasperini was tevreden met het resultaat en complimenteerde Koopmeiners voor zijn prestatie. “Hij speelde een goede wedstrijd en heeft zich goed aangepast aan de stijl van ons team,” zei hij na afloop.

Koopmeiners was blij met zijn debuut en bedankte zijn teamgenoten voor hun steun. “Ik ben heel blij dat ik mijn debuut heb gemaakt en dat we een punt hebben gepakt,” zei hij. “Ik wil mijn teamgenoten bedanken voor hun steun, vooral Hans Huijsen en José Mourinho, die me veel tips hebben gegeven.”

Atalanta heeft nu twee punten uit twee wedstrijden in de Serie A. Koopmeiners is blij met zijn debuut en hopelijk kan hij meer bijdragen aan de prestaties van Atalanta in de toekomst.