Amerikaanse inbreker valt door glazen deur

Amerikaanse inbreker valt door glazen deur

Een Amerikaanse inbreker heeft een pijnlijke les geleerd over het proberen om een glazen deur te forceren. De man had geprobeerd om een glazen deur in een winkel in de staat Texas te forceren, maar hij kreeg meer dan hij had verwacht.

De man had geprobeerd om de glazen deur te forceren door er met zijn schouder tegenaan te duwen. Helaas voor hem was de deur veel sterker dan hij had verwacht en het glas brak niet. In plaats daarvan vloog hij door de lucht en belandde hij op de grond.

Gelukkig voor de inbreker was er geen ernstig letsel, maar hij moest wel naar het ziekenhuis om behandeld te worden voor zijn verwondingen. De politie heeft de man gearresteerd en hij wordt nu vervolgd voor zijn misdaad.

Deze incident toont aan dat je nooit moet proberen om een glazen deur te forceren. Glazen deuren zijn ontworpen om sterk en veilig te zijn, dus als je ertegenaan duwt, kan je er alleen maar meer schade aanrichten. Als je een glazen deur nodig hebt, is het beter om een professionele slotenmaker te bellen die je kan helpen met het openen van de deur.