Defensie neemt maatregelen om waterafvoer bij beschadigde dam Maastricht te beperken

Defensie neemt maatregelen om waterafvoer bij beschadigde dam Maastricht te beperken

Defensie heeft maatregelen genomen om de waterafvoer bij de beschadigde dam in Maastricht te beperken. De dam, die deel uitmaakt van de Nederlandse Defensie-infrastructuur, is ernstig beschadigd door een aardbeving in februari 2019.

De maatregelen die Defensie heeft genomen om de waterafvoer te beperken, omvatten het plaatsen van een damwand en het verhogen van de waterstand. De damwand is ontworpen om het waterniveau te verlagen en zo de waterafvoer te beperken. Ook heeft Defensie de waterstand verhoogd, waardoor het water langer in de dam blijft staan.

De maatregelen die Defensie heeft genomen, zijn bedoeld om te voorkomen dat het water uit de dam stroomt en schade aanricht aan de omgeving. Defensie heeft ook een aantal voorzorgsmaatregelen genomen om te voorkomen dat het water uit de dam stroomt. Deze maatregelen omvatten het plaatsen van een afsluitdijk en het verhogen van de waterstand.

De maatregelen die Defensie heeft genomen, zijn bedoeld om te voorkomen dat er schade wordt toegebracht aan de omgeving. De maatregelen zijn ook bedoeld om te voorkomen dat er schade wordt toegebracht aan de infrastructuur van Defensie. De maatregelen zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat de dam veilig en betrouwbaar blijft.

Defensie heeft de maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de dam veilig en betrouwbaar blijft. De maatregelen zijn ook bedoeld om ervoor te zorgen dat er geen schade wordt toegebracht aan de omgeving. Door deze maatregelen kunnen bewoners in Maastricht en omgeving gerust zijn dat hun leefomgeving veilig blijft.