Anne-Marie Jung neemt opnieuw de rol van moeder van Johan Cruijff op zich in musicalvoorstelling

Anne-Marie Jung heeft de rol van moeder van Johan Cruijff opnieuw op zich genomen in de musicalvoorstelling ‘Johan Cruijff, een leven lang’. De voorstelling is gebaseerd op het leven van de voetballegende en wordt gespeeld in het Beatrix Theater in Utrecht.

Anne-Marie Jung speelde al eerder de rol van moeder van Johan Cruijff in de musical ‘Johan Cruijff, een leven lang’. Ze was toen al onder de indruk van de verhalen over Johan en zijn leven. Nu is ze blij dat ze de rol opnieuw mag spelen. “Het is een eer om deze rol opnieuw te mogen spelen,” zegt ze. “Ik ben zo trots dat ik deel uitmaak van deze prachtige voorstelling.”

De musicalvoorstelling is gebaseerd op het leven van Johan Cruijff en gaat over zijn carrière als voetballer, maar ook over zijn persoonlijke leven. De voorstelling begint bij de jeugd van Johan en gaat verder over zijn carrière bij Ajax, Barcelona en het Nederlands elftal. Ook wordt er stilgestaan bij zijn persoonlijke leven en zijn strijd tegen kanker.

Anne-Marie Jung speelt de rol van moeder van Johan Cruijff met veel passie. Ze vertelt over de liefde die zij voor Johan had en hoe hij haar altijd steunde. “Het is een mooie manier om Johan te herdenken,” zegt ze. “Het is een eer om deel uit te maken van deze prachtige voorstelling.”

De musicalvoorstelling ‘Johan Cruijff, een leven lang’ is een mooie manier om het leven van Johan te herdenken. De voorstelling wordt gespeeld in het Beatrix Theater in Utrecht en is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in het leven van Johan Cruijff. Anne-Marie Jung speelt de rol van moeder van Johan met veel passie en liefde. Ze is trots dat ze deel uitmaakt van deze prachtige voorstelling.