Japanse Reddingswerkers Redden 90-jarige Vrouw Levend uit Puin Een Week na Aardbeving

Japanse Reddingswerkers Redden 90-jarige Vrouw Levend uit Puin Een Week na Aardbeving

Een week na de aardbeving in Japan hebben reddingswerkers een 90-jarige vrouw levend uit het puin gered. De bejaarde vrouw, die alleen thuis was toen de aardbeving plaatsvond, had een week onder het puin gezeten.

De vrouw, die bekend staat als ‘Mama’, werd gevonden door een groep Japanse reddingswerkers in de stad Mashiki, waar de aardbeving het meeste schade heeft veroorzaakt. De vrouw was nog steeds in leven toen ze werd gevonden, maar ze was ernstig gewond en had veel bloed verloren.

De reddingswerkers brachten haar naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis, waar ze onmiddellijk medische hulp kreeg. Volgens de artsen is de vrouw inmiddels stabiel en is er geen levensbedreigende situatie meer.

De reddingswerkers zijn enorm opgelucht dat ze de vrouw levend hebben kunnen redden. Ze zijn ervan overtuigd dat de kracht van de vrouw en haar vastberadenheid om te overleven de reden zijn dat ze het heeft overleefd.

Deze reddingsoperatie is een lichtpuntje in een tijd van verwoesting en verdriet. Het is een herinnering aan de kracht en moed van mensen die worden geconfronteerd met verschrikkelijke omstandigheden.