Ghiotto: ‘Ik geniet van mijn duels met Roest, hij is net zo’n idool als Mathieu van der Poel en Sjors Kramer’

De Nederlandse wielrenner Mathieu van der Poel en Sjors Kramer zijn twee van de meest bekende idolen in de wielersport. Maar er is nog een andere wielrenner die steeds meer bekendheid krijgt: Luca Ghiotto.

Ghiotto is een Italiaanse wielrenner die in 2020 deelnam aan de UCI World Tour. Hij is een van de jongere renners in de sport en heeft al veel successen behaald. Ghiotto heeft al meerdere overwinningen behaald, waaronder de Ronde van Lombardije in 2019.

Ghiotto heeft ook veel respect voor zijn collega-renners, met name voor Nederlander Tom Roest. Ghiotto geniet van zijn duels met Roest, omdat hij net zo’n idool is als Mathieu van der Poel en Sjors Kramer. Ghiotto bewondert de manier waarop Roest zichzelf steeds weer uitdaagt om beter te worden.

Ghiotto is een talentvolle wielrenner die steeds meer bekendheid krijgt. Hij geniet van zijn duels met Tom Roest en bewondert hem net zo veel als Mathieu van der Poel en Sjors Kramer. Ghiotto is een renner om in de gaten te houden in de toekomst.