Drie doden bij woningbrand in Rotterdam, meerdere huizen ontruimd

Afgelopen nacht heeft een heftige woningbrand in Rotterdam geleid tot drie dodelijke slachtoffers. De brand brak uit in de wijk Kralingen-Crooswijk en verspreidde zich snel naar meerdere huizen. Om de situatie onder controle te krijgen, werden meerdere huizen ontruimd.

De brandweer kwam snel ter plaatse om de brand te bestrijden. Ondanks hun inspanningen konden ze de brand niet onder controle krijgen. Uiteindelijk werden er drie dodelijke slachtoffers geteld. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

De politie heeft de omgeving afgezet en is begonnen met het onderzoek naar de oorzaak van de brand. Er zijn meerdere getuigen gehoord en er wordt gespeculeerd dat de brand is veroorzaakt door een technisch defect.

De nabestaanden van de slachtoffers zijn diep geschokt door het tragische verlies. Er is een speciale telefoonlijn ingesteld voor mensen die vragen of hulp nodig hebben.

De gemeente Rotterdam heeft aangekondigd dat er een speciaal fonds is ingesteld om de slachtoffers en hun families te helpen. Er zal ook een speciale commissie worden ingesteld om de oorzaak van de brand te achterhalen en te voorkomen dat er in de toekomst nog meer slachtoffers vallen bij woningbranden.

Het is een tragisch incident dat veel mensen in Rotterdam diep heeft geraakt. We hopen dat de oorzaak van de brand snel wordt achterhaald en dat er maatregelen worden genomen om toekomstige woningbranden te voorkomen.