Na twintig jaar stapt regisseur Rick McCullough uit de Wie is de Mol?-serie

Na twintig jaar stapt regisseur Rick McCullough uit de Wie is de Mol?-serie

Na twintig jaar heeft regisseur Rick McCullough besloten om uit de Wie is de Mol?-serie te stappen. Deze populaire Nederlandse televisieshow heeft in de afgelopen twee decennia miljoenen kijkers getrokken. McCullough was verantwoordelijk voor het regisseren van de show sinds de eerste aflevering in 1999.

McCullough heeft zijn beslissing om uit de show te stappen aangekondigd in een persbericht. Hij zei dat hij een geweldige tijd heeft gehad bij Wie is de Mol? en dat hij veel waardering heeft voor de cast, crew en producenten. Hij zei ook dat hij er klaar voor is om nieuwe avonturen aan te gaan.

Hoewel McCullough de show zal verlaten, zal hij nog steeds betrokken blijven bij de productie. Hij zal als adviseur optreden en zal ook betrokken blijven bij de internationale versies van de show.

De show zal worden overgenomen door regisseur Jeroen Kijk in de Vegte, die al eerder met McCullough samenwerkte op andere televisieprojecten. Kijk in de Vegte heeft al aangekondigd dat hij de show zal voortzetten zoals McCullough dat deed, maar met een aantal nieuwe ideeën.

McCullough’s vertrek uit Wie is de Mol? markeert het einde van een tijdperk. De show heeft veel kijkers getrokken in de afgelopen twintig jaar en heeft veel mensen vermaakt. Hoewel McCullough eruit stapt, zal de show door blijven gaan met Kijk in de Vegte aan het roer.