Vier Rotterdamse agenten geschorst wegens vermoedelijk drugsgebruik

Vier agenten van de Rotterdamse politie zijn geschorst vanwege vermoedelijk drugsgebruik. Het gaat om twee mannelijke agenten en twee vrouwelijke agenten. De verdenking is dat ze drugs hebben gebruikt tijdens hun dienst.

De schorsing is afgekondigd na een onderzoek door de Inspectie voor Veiligheid en Justitie. De inspectie heeft bevestigd dat er een onderzoek loopt naar de verdenking van drugsgebruik door de agenten.

De politie van Rotterdam heeft een verklaring uitgegeven waarin staat dat het drugsgebruik door agenten niet wordt getolereerd. Ze benadrukken dat het gedrag van de agenten niet representatief is voor de politie in Rotterdam.

De vier agenten zijn geschorst totdat het onderzoek is afgerond. Als blijkt dat de verdenking klopt, zullen er verdere maatregelen worden genomen.

Het drugsgebruik door agenten is een ernstige zaak. Het is belangrijk dat agenten hun werk goed uitvoeren en dat ze geen drugs gebruiken tijdens hun dienst. De politie van Rotterdam neemt deze zaak serieus en zal de verantwoordelijken aansprakelijk stellen.