Khalid Kasem stapt op als presentator bij BNNVARA na beschuldiging van omkoping

Khalid Kasem, bekend als presentator bij BNNVARA, heeft zijn functie neergelegd na beschuldigingen van omkoping. Deze beschuldigingen zijn afkomstig van een voormalige medewerker van de omroep.

Kasem was sinds 2014 verbonden aan BNNVARA en presenteerde programma’s zoals ‘De Nieuwe Maan’ en ‘De Nieuwe Wereld’. Hij was ook betrokken bij de productie van andere programma’s.

De voormalige medewerker heeft aangifte gedaan tegen Kasem en beweert dat hij is omgekocht om bepaalde programma’s te maken. Hij beweert ook dat Kasem hem heeft gedwongen om een ​​programma te maken dat niet bij de bedoelingen van de omroep paste.

Kasem heeft de beschuldigingen ontkend, maar heeft besloten om zijn functie bij BNNVARA neer te leggen. Hij zei dat hij de beslissing heeft genomen om de reputatie van de omroep te beschermen.

BNNVARA heeft laten weten dat het de beschuldigingen serieus neemt en een onderzoek heeft ingesteld. De omroep heeft ook gezegd dat ze hun medewerkers en hun reputatie zullen beschermen.

Hoewel Kasem zijn functie bij BNNVARA heeft neergelegd, blijft hij actief als presentator op andere kanalen. Hij is ook betrokken bij verschillende projecten in de media-industrie.

Het is nog onduidelijk wat de uitkomst zal zijn van het onderzoek naar de beschuldigingen tegen Kasem. In ieder geval is duidelijk dat deze situatie een schaduw werpt over de reputatie van BNNVARA.