Michelle Velzeboer, die geblesseerd is, trekt zich terug uit de Europese Kampioenschappen Shorttrack

Michelle Velzeboer heeft helaas aangekondigd dat ze zich terugtrekt uit de Europese Kampioenschappen Shorttrack. De Nederlandse shorttrackster heeft een blessure opgelopen en is daarom verhinderd om deel te nemen aan de wedstrijden.

Velzeboer heeft al meerdere malen deelgenomen aan de Europese Kampioenschappen Shorttrack. Ze heeft in het verleden verschillende prijzen gewonnen, waaronder een bronzen medaille in 2018.

De blessure waarmee Velzeboer te kampen heeft, is een gevolg van een ongeluk dat ze vorig jaar heeft gehad. Ze is inmiddels aan het herstellen, maar het is nog niet duidelijk of ze op tijd zal herstellen om deel te nemen aan de volgende Europese Kampioenschappen Shorttrack.

Velzeboer heeft laten weten dat ze haar blessure serieus neemt en dat ze er alles aan doet om zo snel mogelijk weer in topvorm te zijn. Ze heeft ook aangegeven dat ze er alles aan doet om zo snel mogelijk weer op het ijs te staan.

Hoewel Velzeboer teleurgesteld is dat ze niet kan deelnemen aan de Europese Kampioenschappen Shorttrack, is ze vastbesloten om terug te keren en haar prestaties te verbeteren. We wensen haar veel sterkte toe bij haar herstel en hopen dat ze binnenkort weer op het ijs staat.