Verkopers van bloemen vrezen dat extra Britse grenscontroles de verkoop voor Valentijnsdag beïnvloeden

Verkopers van bloemen vrezen dat extra Britse grenscontroles de verkoop voor Valentijnsdag beïnvloeden

Verkopers van bloemen vrezen dat extra Britse grenscontroles de verkoop voor Valentijnsdag beïnvloeden. Met de Brexit staan ​​de verkopers voor een nieuwe uitdaging. De verwachting is dat de extra controles de verkoop van bloemen voor Valentijnsdag zullen beïnvloeden.

De bloemenverkopers zijn gefrustreerd over de extra grenscontroles die de Britse regering heeft ingesteld. Deze controles zullen de verkoop van bloemen voor Valentijnsdag beïnvloeden, omdat ze de tijd en kosten verhogen die nodig zijn om bloemen naar het Verenigd Koninkrijk te verzenden.

De bloemenverkopers zijn bang dat de extra controles de verkoop van bloemen voor Valentijnsdag zullen beïnvloeden. De extra kosten en tijd die nodig zijn om bloemen naar het Verenigd Koninkrijk te verzenden, kunnen de prijs van bloemen verhogen, waardoor consumenten afschrikken. Daarnaast kan het ook leiden tot een lagere vraag naar bloemen, omdat consumenten minder bereid zijn om meer te betalen voor bloemen.

De bloemenverkopers hopen dat de Britse regering de extra controles zo snel mogelijk zal opheffen, zodat ze hun verkoop voor Valentijnsdag niet hoeven te beïnvloeden. Ze hopen ook dat de regering maatregelen zal nemen om de kosten en tijd die nodig zijn om bloemen naar het Verenigd Koninkrijk te verzenden, te verminderen. Als dit gebeurt, kunnen de bloemenverkopers hun verkoop voor Valentijnsdag behouden en hopelijk een goede winst maken.