Girona wint door eerste goal van Blind in zinderende topper tegen Atlético

Girona wint door eerste goal van Blind in zinderende topper tegen Atlético

Madrid

Girona heeft voor een enorme verrassing gezorgd door Atlético Madrid te verslaan in een zinderende topper. De ploeg uit Catalonië won met 1-0 door een doelpunt van Daley Blind.

De wedstrijd begon met een hoog tempo, waarbij beide teams hun best deden om de overwinning binnen te halen. Girona had het moeilijk om de bal in de buurt van het doel van Atlético te krijgen, maar na een kwartier spelen kreeg de ploeg uit Catalonië een vrije trap aan de rand van het strafschopgebied. Daley Blind nam de vrije trap en schoot de bal onder de muur door, waardoor Girona op voorsprong kwam.

De rest van de wedstrijd was een strijd tussen Girona en Atlético om de voorsprong vast te houden. Atlético had meer balbezit, maar Girona hield stand en wist de overwinning binnen te halen.

Het was een geweldige prestatie van Girona om Atlético Madrid te verslaan. De ploeg uit Catalonië heeft bewezen dat ze een geduchte tegenstander zijn in de Spaanse competitie. Daley Blind was de held van de wedstrijd met zijn prachtige doelpunt, waardoor Girona de overwinning binnenhaalde.