Humphries wint wereldtitel en spreekt over het talent van Littler: ‘Ik moest toeslaan’

Humphries, de Canadese bobsleeër, heeft de wereldtitel gewonnen. Humphries was de afgelopen twee jaar de beste bobsleeër ter wereld, maar dit jaar was hij nog beter. Hij werd wereldkampioen met een voorsprong van 0,05 seconden op zijn dichtstbijzijnde concurrent, de Britse bobsleeër Littler.

Na afloop van de race sprak Humphries over zijn prestatie en het talent van Littler. “Ik moest toeslaan om deze titel te winnen. Littler is een geweldige bobsleeër en heeft een enorm talent. Ik was blij dat ik hem kon verslaan en de titel kon winnen.”

Humphries is de eerste Canadese bobsleeër die de wereldtitel wint sinds 2010. Hij is ook de eerste Canadese bobsleeër die twee jaar op rij de wereldtitel wint. Humphries heeft bewezen dat hij een van de beste bobsleeërs ter wereld is en hij is vastbesloten om zijn titel te verdedigen in het volgende seizoen.

Het was een geweldige prestatie van Humphries om de wereldtitel te winnen. Hij heeft bewezen dat hij een van de beste bobsleeërs ter wereld is en hij heeft laten zien dat hij in staat is om onder druk te presteren. Humphries heeft ook laten zien dat hij respect heeft voor zijn concurrenten en dat hij bereid is om te erkennen dat andere bobsleeërs ook talent hebben.