Affligem Boos over de ‘Meneer de Burgemeester’-show van Samson

en Gert

Affligem is boos over de ‘Meneer de Burgemeester’-show van Samson en Gert. De show werd uitgezonden op één van de Vlaamse televisiezenders en het stadhuis van Affligem werd gebruikt als decor. Volgens de stad was er echter geen toestemming gegeven voor het gebruik van het stadhuis.

De stad Affligem heeft een brief gestuurd naar de producenten van de show om te protesteren tegen het gebruik van het stadhuis. In de brief staat dat de stad niet op de hoogte was van de opnames en dat er geen toestemming was gegeven voor het gebruik van het stadhuis.

De stad Affligem is boos omdat ze vinden dat hun stadhuis niet gebruikt mag worden zonder hun toestemming. Ze vinden dat de producenten van de show respect moeten tonen voor de gemeente en dat ze toestemming moeten vragen als ze het stadhuis willen gebruiken.

De stad Affligem is ook boos omdat ze vinden dat de show een verkeerd beeld geeft van hun stad. Ze vinden dat de show een negatief beeld geeft van hun stad en dat het niet in lijn is met de waarden die ze willen uitdragen.

De stad Affligem is van plan om juridische stappen te ondernemen tegen de producenten van de show als ze niet bereid zijn om hun excuses aan te bieden en toestemming te vragen voor het gebruik van het stadhuis.