Real Madrid wint met kleine marge en vergroot druk op concurrenten Girona en Atlético

Real Madrid wint met kleine marge en vergroot druk op concurrenten Girona en Atlético

Madrid

Real Madrid heeft zondagavond een belangrijke overwinning geboekt op Girona. Met een kleine marge van 1-0 werd de wedstrijd beslist. De overwinning betekent dat Real Madrid de druk op concurrenten Girona en Atlético Madrid vergroot.

Real Madrid begon sterk aan de wedstrijd en kreeg al snel een aantal kansen. Na een kwartier spelen kwam de openingstreffer van Karim Benzema. De Fransman schoot de bal hard in de bovenhoek, waardoor Girona-keeper Bono geen kans had.

Hoewel Girona nog een paar kansen kreeg, wist Real Madrid de voorsprong vast te houden. De verdediging van Real Madrid stond sterk en liet weinig kansen toe. Uiteindelijk werd de wedstrijd met 1-0 gewonnen door Real Madrid.

De overwinning betekent dat Real Madrid nu tweede staat in La Liga, vlak achter Barcelona. Daarnaast vergroot de overwinning de druk op concurrenten Girona en Atlético Madrid, die nu beide twee punten achter Real Madrid staan.

Real Madrid heeft een goede start gemaakt in La Liga dit seizoen en lijkt goed op weg om de titel te pakken. Of dit gaat lukken, zal afhangen van hoe goed ze hun concurrenten weten te verslaan. Als Real Madrid de druk op Girona en Atlético Madrid blijft verhogen, zou dit hen in staat stellen om de titel te pakken.