Voetballer Nikola Kalinic keert terug bij Hajduk Split voor een salaris van slechts 1 euro

Voetballer Nikola Kalinic is terug bij Hajduk Split, de Kroatische club waar hij eerder speelde. De verrassende terugkeer komt met een bijzonder lage salaris: slechts 1 euro.

Kalinic, die in 2017 naar Atletico Madrid verhuisde, heeft een lange carrière achter de rug. Hij heeft voor veel clubs gespeeld, waaronder AC Milan, Fiorentina en Blackburn Rovers.

Kalinic heeft besloten om terug te keren naar Hajduk Split om zijn carrière af te sluiten. Ondanks het lage salaris, is hij blij om terug te zijn bij de club waar hij begon. Hij zei: “Ik ben blij dat ik terug ben bij Hajduk. Ik heb een lange carrière gehad en het voelt goed om terug te zijn waar ik begon.”

Het lage salaris is een gebaar van goede wil van Kalinic aan de club. Het is ook een manier om de fans te laten weten dat hij hen niet vergeten is.

Kalinic zal niet alleen spelen voor Hajduk Split, maar ook als ambassadeur fungeren. Hij zal de club vertegenwoordigen bij verschillende evenementen en zal ook betrokken zijn bij de jeugdopleiding van de club.

Kalinic’s terugkeer naar Hajduk Split is een geweldig verhaal van een voetballer die terugkeert naar waar hij begon. Het is een mooi gebaar van Kalinic aan de club en aan de fans, en het laat zien dat hij nog steeds een grote liefde heeft voor voetbal en voor Hajduk Split.