Bregje Heinen, Nederlands model, is verloofd met acteur Michael Trevino

Bregje Heinen, Nederlands model, is verloofd met acteur Michael Trevino

Bregje Heinen, het Nederlandse model, is verloofd met acteur Michael Trevino. De twee hebben hun verloving bekendgemaakt op Instagram.

Bregje Heinen is een Nederlands model dat bekend is geworden door haar werk voor merken zoals Victoria’s Secret, L’OrĂ©al en Tommy Hilfiger. Ze is ook een actrice en heeft in verschillende films en televisieseries gespeeld.

Michael Trevino is een Amerikaanse acteur die bekend is geworden door zijn rol als Tyler Lockwood in de televisieserie The Vampire Diaries. Hij heeft ook in verschillende andere films en televisieseries gespeeld, waaronder 90210, The Originals en Roswell, New Mexico.

De twee zijn al een tijdje samen en hebben hun verloving nu bekendgemaakt op Instagram. Bregje heeft een foto gepost van hen samen met de caption: “Ik kan niet wachten om je te trouwen”. Michael heeft ook een foto gepost met de caption: “Je bent mijn alles”.

De twee hebben nog geen trouwdatum bekendgemaakt, maar we kunnen er zeker van zijn dat het een prachtige dag zal worden. We wensen Bregje en Michael veel geluk toe met hun verloving!