Twee mannen gearresteerd voor het bekogelen van politie in Nieuw-Beijerland met vuurwerk

Afgelopen weekend werden twee mannen gearresteerd in Nieuw-Beijerland voor het bekogelen van de politie met vuurwerk. De politie kreeg een melding dat er vuurwerk werd afgestoken in de buurt. Toen ze ter plaatse kwamen, werden ze bekogeld met vuurwerk door twee mannen.

De politie heeft direct actie ondernomen en de twee mannen gearresteerd. Ze zijn aangehouden voor verhoor en verdere vervolging. De twee mannen, beiden in de leeftijd van 18 jaar, zijn inmiddels in voorlopige hechtenis genomen.

Het bekogelen van politieagenten met vuurwerk is een ernstig misdrijf. De politie neemt deze situatie erg serieus en zal de twee mannen vervolgen volgens de wet. Het is belangrijk dat mensen weten dat dit soort gedrag niet getolereerd wordt en dat er consequenties aan verbonden zijn.

De politie roept iedereen op om alert te zijn en melding te maken als er iets verdachts gebeurt. Als je iets ziet wat niet klopt, bel dan direct 112. Door samen te werken kunnen we ervoor zorgen dat onze gemeenschap veilig blijft.