NAC Breda weigert coach Van Gastel aan Besiktas te verkopen en stuit daarmee op verzet van Van Bronckhorst

NAC Breda weigert coach Van Gastel aan Besiktas te verkopen en stuit daarmee op verzet van Van Bronckhorst

NAC Breda heeft een stevige boodschap afgegeven aan Besiktas: de club weigert coach Robert van Gastel aan de Turkse topclub te verkopen. De weigering stuit op verzet van de technisch directeur van Besiktas, Giovanni van Bronckhorst.

Van Gastel is sinds januari 2019 de hoofdtrainer van NAC Breda. Onder zijn leiding heeft de club een goede prestatie geleverd in de Eerste Divisie. De prestaties van Van Gastel hebben Besiktas geïntrigeerd en de club heeft de coach gevraagd om naar Istanbul te komen om een gesprek te voeren.

NAC Breda heeft echter duidelijk gemaakt dat ze Van Gastel niet willen verkopen. Volgens de club is Van Gastel een belangrijke schakel in hun plannen om terug te keren naar de Eredivisie. De club wil niet dat hij vertrekt en heeft daarom geweigerd om hem aan Besiktas te verkopen.

De weigering van NAC Breda heeft tot verzet geleid bij Van Bronckhorst, die zei dat hij ‘teleurgesteld’ was over de beslissing van de club. Hij had gehoopt dat NAC Breda akkoord zou gaan met de verkoop van Van Gastel, maar dat is dus niet gebeurd.

Hoewel NAC Breda de verkoop van Van Gastel heeft geweigerd, is er nog steeds een kans dat hij naar Besiktas gaat. De Turkse topclub kan nog steeds een bod uitbrengen dat NAC Breda niet kan weigeren. Als dat gebeurt, zal Van Gastel waarschijnlijk naar Istanbul gaan om bij Besiktas te werken.