Beugelsdijk gaat verder met carrière in Tweede Divisie en speelt tegen Immers bij Scheveningen

Beugelsdijk gaat verder met carrière in Tweede Divisie en speelt tegen Immers bij Scheveningen

De voormalige speler van Sparta Rotterdam, Kees Beugelsdijk, heeft zijn carrière voortgezet bij Tweede Divisie-club Scheveningen. Hij heeft zich aangesloten bij de club uit Den Haag, die momenteel tweede staat in de competitie.

Beugelsdijk, die in 2017 zijn laatste wedstrijd voor Sparta speelde, heeft de afgelopen jaren gespeeld voor verschillende clubs in Nederland en het buitenland. Hij speelde onder andere voor FC Emmen, FC Groningen en FC Utrecht.

De verdediger is blij met zijn nieuwe club en kijkt ernaar uit om te spelen in de Tweede Divisie. “Ik ben blij dat ik deel uitmaak van deze club. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn teamgenoten te strijden voor de titel”, aldus Beugelsdijk.

De eerste wedstrijd van Beugelsdijk bij Scheveningen is tegen Immers. De wedstrijd wordt gespeeld op het veld van Scheveningen en is een belangrijke wedstrijd voor beide teams. Immers staat momenteel op de derde plaats in de competitie en wil zich kwalificeren voor de eerste divisie.

Beugelsdijk is klaar om zijn carrière voort te zetten bij Scheveningen en hoopt dat hij een positieve bijdrage kan leveren aan de club. Hij is er klaar voor om te laten zien wat hij kan en om samen met zijn teamgenoten te strijden voor de titel.