Elfjarige jongen raakt hand kwijt door vuurwerkongeluk in Gouda

In Gouda is een elfjarige jongen ernstig gewond geraakt bij een vuurwerkongeluk. Hij heeft zijn linkerhand verloren. Het ongeluk gebeurde op een feestje waar de jongen samen met vrienden vuurwerk afstak.

De politie meldt dat de jongen naar het ziekenhuis is gebracht en dat hij daar wordt behandeld. De ouders van de jongen zijn geschokt en verdrietig over het ongeluk. Ze hebben de politie gevraagd om de veiligheid van vuurwerk te controleren.

Vuurwerk is een leuke manier om een feestje te vieren, maar het is belangrijk om er voorzichtig mee om te gaan. Er zijn verschillende regels die je moet volgen als je vuurwerk afsteekt. Zo mag je alleen vuurwerk afsteken als je ouder bent dan twaalf jaar en als je het vuurwerk op een veilige plek afsteekt.

Het is belangrijk om deze regels te volgen, omdat vuurwerk gevaarlijk kan zijn. Het is daarom ook belangrijk om altijd toezicht te houden als er kinderen met vuurwerk bezig zijn. Als je toezicht houdt, kun je ongelukken voorkomen.

Het ongeluk in Gouda is een triest voorbeeld van wat er kan gebeuren als je niet voorzichtig bent met vuurwerk. We hopen dat de jongen snel herstelt en dat er geen andere slachtoffers meer vallen bij vuurwerkongelukken.