Animatieserie gebaseerd op Game of Thrones-prequel Nine Voyages

De animatieserie Nine Voyages is gebaseerd op de prequel van de populaire televisieserie Game of Thrones. De serie is ontwikkeld door HBO en is geproduceerd door Warner Bros. Animation.

Nine Voyages gaat over de avonturen van een groep vrienden die op zoek zijn naar een legendarische schat. De serie volgt de reis van de vrienden, die bestaat uit een prinses, een krijger, een magiƫr en een bard. Ze reizen naar verschillende landen en ontmoeten verschillende personages uit de Game of Thrones-wereld.

De serie biedt een unieke kijk op de wereld van Game of Thrones. De animatie is gebaseerd op de prequel-boeken, waardoor het verhaal nog meer diepgang krijgt. De serie bevat ook veel actie en avontuur, waardoor het een leuke kijkervaring is voor zowel jonge als oudere kijkers.

De serie is momenteel in productie en wordt verwacht dat het in 2021 wordt uitgezonden. Het is nog niet bekend wanneer de serie precies zal worden uitgezonden, maar het is duidelijk dat deze animatieserie veel fans zal aantrekken. Als je fan bent van Game of Thrones, dan is Nine Voyages zeker iets om naar uit te kijken.