Snoop Dogg is weer commentator bij de Olympische Spelen

Snoop Dogg is terug bij de Olympische Spelen. De Amerikaanse rapper heeft zich aangesloten bij NBC Sports als commentator voor de Olympische Zomerspelen van 2020 in Tokyo.

Snoop Dogg heeft al eerder commentaar geleverd op de Olympische Spelen. In 2016 verscheen hij als commentator in de NBC-documentaire “Rio 2016: One Year Out”. Hij gaf toen commentaar op verschillende sporten, waaronder atletiek, gewichtheffen en basketbal.

Het is niet de eerste keer dat Snoop Dogg zich bezighoudt met sport. Hij heeft al eerder commentaar geleverd op voetbalwedstrijden, waaronder de Premier League. Ook heeft hij een documentaire gemaakt over de Amerikaanse basketbalster Candace Parker.

De Amerikaanse rapper is blij met de kans om weer commentaar te leveren op de Olympische Spelen. “Ik ben zo enthousiast om deel uit te maken van NBC Sports’ team voor de Olympische Zomerspelen van 2020 in Tokyo,” zei hij. “Ik ben er klaar voor om de wereld te laten zien hoe ik over sport kan praten.”

Het is duidelijk dat Snoop Dogg een grote fan is van sport. Hij zal zeker een leuke toevoeging zijn aan het commentatieteam van NBC Sports voor de Olympische Zomerspelen van 2020 in Tokyo.