Ian Ziering, acteur uit 90210, ongeschonden na aanval door motorrijders

Ian Ziering, de bekende acteur uit de televisieserie 90210, heeft een aanval door motorrijders ongeschonden overleefd. De acteur was op weg naar een optreden in Los Angeles toen hij werd aangevallen door een groep motorrijders.

Volgens Ziering waren er ongeveer tien motorrijders die hem aanvielen. Ze veroorzaakten schade aan zijn auto en probeerden hem te verwonden. Gelukkig kon Ziering ontsnappen en liep hij geen ernstige verwondingen op.

De politie heeft nog geen verdachten gearresteerd, maar Ziering heeft aangeboden om te helpen bij het opsporen van de daders. Hij heeft ook gevraagd om meer aandacht voor de veiligheid van mensen die in Los Angeles wonen en werken.

Ziering is een bekende acteur die al jarenlang acteert in verschillende films en televisieseries. Hij is vooral bekend van zijn rol als Steve Sanders in de populaire serie 90210. Naast acteren is hij ook een ervaren zakenman en investeerder.

Hoewel de aanval een schokkende ervaring was, is Ziering dankbaar dat hij ongeschonden is gebleven. Hij heeft laten weten dat hij blij is dat hij de aanval heeft overleefd en dat hij hoopvol is dat de daders worden gevonden.