Blijf binnen als het mogelijk is vandaag: het gaat hozen en waaien

Met het weerbericht van vandaag is het duidelijk dat het gaat hozen en waaien. Het is daarom belangrijk om voorzichtig te zijn en binnen te blijven als het mogelijk is. Hoge windsnelheden kunnen gevaarlijk zijn voor mensen, dieren en objecten. Daarom is het belangrijk om binnen te blijven als het mogelijk is.

Als je buiten moet zijn, zorg er dan voor dat je goed beschermd bent tegen de wind. Draag een jas met een capuchon en een paar stevige schoenen. Als je een bril draagt, zorg er dan voor dat je een zonnebril draagt om je ogen te beschermen tegen de wind. Als je een huisdier hebt, zorg er dan voor dat je het binnenhoudt. Hoge windsnelheden kunnen ervoor zorgen dat je huisdier weg kan waaien.

Houd ook rekening met de omgeving. Zorg ervoor dat er geen losse objecten zoals takken of bladeren in de buurt zijn die door de wind kunnen worden meegenomen. Als je auto buiten staat, zorg er dan voor dat de ramen dicht zijn en dat er geen losse voorwerpen in de auto liggen die door de wind meegenomen kunnen worden.

Blijf binnen als het mogelijk is vandaag. Hoge windsnelheden kunnen gevaarlijk zijn voor mensen, dieren en objecten. Als je buiten moet zijn, zorg er dan voor dat je goed beschermd bent tegen de wind en houd rekening met de omgeving.