Gakpo en Salah leiden Liverpool naar overwinning op Newcastle

Gakpo en Salah leiden Liverpool naar overwinning op Newcastle

Liverpool heeft de wedstrijd tegen Newcastle United gewonnen met 3-1. De overwinning was te danken aan twee doelpunten van Mohamed Salah en een van Divock Origi. Maar de echte helden van de avond waren de twee jonge spelers, Neco Williams en Curtis Jones.

De 19-jarige Neco Williams speelde een geweldige wedstrijd als rechtsback. Hij was een constante bedreiging voor de verdediging van Newcastle, met veel voorzetten en goede aanvallende acties. Ook was hij betrokken bij het tweede doelpunt van Salah, waar hij de assist verzorgde.

Curtis Jones, ook 19 jaar oud, speelde als middenvelder en was betrokken bij het derde doelpunt van Origi. Hij verzorgde de assist door een prachtige pass te geven. Ook was hij een grote steun voor Liverpool in de verdediging.

Daarnaast speelde ook de 20-jarige Donyell Malen een belangrijke rol in de overwinning. Hij verving Mohamed Salah in de tweede helft en zorgde voor meer aanvallende impulsen.

De overwinning was ook te danken aan twee andere jonge spelers, Steven Gakpo en Ki-Jana Hoever. Gakpo, die pas 20 jaar is, speelde als linkermiddenvelder en was betrokken bij veel aanvallen. Hoever, die pas 18 jaar is, speelde als centrale verdediger en hield de verdediging sterk.

De overwinning van Liverpool was dus te danken aan de jonge spelers. Ze hebben bewezen dat ze klaar zijn om te spelen op het hoogste niveau en dat ze een grote toekomst hebben bij Liverpool.