Vijfde verdachte aangehouden in verband met mogelijke aanslag op Dom van Keulen

Vandaag is de vijfde verdachte aangehouden in verband met een mogelijke aanslag op Dom van Keulen. De verdachte, een 24-jarige man uit Utrecht, werd aangehouden door de politie na een onderzoek dat meer dan twee maanden duurde.

De politie begon het onderzoek nadat er informatie was ontvangen over een mogelijke aanslag op Dom van Keulen, een bekende Nederlandse politicus. Er werd een team van rechercheurs samengesteld om het onderzoek uit te voeren.

De politie heeft de vijfde verdachte aangehouden na een grondig onderzoek. Er zijn verschillende getuigenverklaringen verzameld en er is bewijsmateriaal verzameld dat de verdachte met de mogelijke aanslag in verband brengt.

De politie heeft ook bevestigd dat er nog meer verdachten worden gezocht in verband met de mogelijke aanslag. De politie heeft ook gevraagd om hulp van het publiek bij het opsporen van de andere verdachten.

De politie heeft ook bevestigd dat er geen gevaar is voor Dom van Keulen of andere personen die met de zaak in verband staan. De politie blijft echter alert en zal blijven zoeken naar meer informatie over de mogelijke aanslag.

De verdachte wordt momenteel vastgehouden en zal worden verhoord door de politie. Het is nog onduidelijk wat de straf zal zijn als hij schuldig wordt bevonden aan deze misdaad.