Irene Schouten wint achtste opeenvolgende nationale titel marathonschaatsen

Irene Schouten heeft op zondag 12 januari 2020 haar achtste opeenvolgende nationale titel marathonschaatsen gewonnen. De titel werd gewonnen tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Marathonschaatsen in Heerenveen.

Irene Schouten is een Nederlandse schaatser die al meer dan twintig jaar actief is in de marathonschaatswereld. Ze heeft al vele nationale en internationale titels gewonnen, waaronder acht opeenvolgende nationale titels marathonschaatsen.

De Nederlandse Kampioenschappen Marathonschaatsen is een jaarlijks terugkerend evenement waar de beste schaatsers van Nederland strijden om de nationale titel. Deze editie was extra bijzonder omdat Irene Schouten haar achtste opeenvolgende titel won.

Irene Schouten is een ware inspiratie voor vele schaatsers. Met haar prestaties laat ze zien dat je met hard werken en doorzettingsvermogen je doelen kunt bereiken. Naast haar prestaties op het ijs, is ze ook een voorbeeld voor anderen door haar positieve instelling en doorzettingsvermogen.

Irene Schouten heeft met haar prestatie opnieuw bewezen dat ze een ware kampioene is. We feliciteren haar van harte met haar achtste opeenvolgende nationale titel marathonschaatsen!