Donny van de Beek voltooit huurtransfer naar Eintracht Frankfurt: 'Belangrijk puzzelstukje voor ons team'

Donny van de Beek voltooit huurtransfer naar Eintracht Frankfurt: ‘Belangrijk puzzelstukje voor ons team’

Donny van de Beek heeft een huurtransfer naar Eintracht Frankfurt voltooid. De Nederlandse middenvelder komt over van Manchester United en zal de rest van het seizoen bij de Duitse club spelen. Volgens de club is Van de Beek een belangrijk puzzelstuk voor het team.

Van de Beek, die vorig jaar voor een recordbedrag van € 40 miljoen naar Manchester United verhuisde, heeft de afgelopen maanden moeilijkheden gehad om aan speeltijd te komen. Daarom was hij op zoek naar een nieuwe club waar hij meer kansen zou krijgen om te spelen.

De 23-jarige middenvelder heeft gekozen voor Eintracht Frankfurt, een club die bekend staat om hun aanvallende voetbalstijl. “Ik ben erg blij dat ik hier ben en ik kijk er naar uit om samen met mijn nieuwe teamgenoten te spelen”, aldus Van de Beek.

Volgens Eintracht Frankfurt-directeur Fredi Bobic is Van de Beek een belangrijk puzzelstuk voor hun team. “Donny is een technisch begaafde speler met een geweldig voetbalvermogen. We zijn ervan overtuigd dat hij een waardevolle aanvulling zal zijn op ons team.”

Van de Beek zal zich bij Eintracht Frankfurt voegen aan een lange lijst met Nederlandse spelers die bij de club spelen. Onder hen bevinden zich ook spelers als Jetro Willems, Bas Dost en Martin Hinteregger.

Van de Beek is vastbesloten om bij Eintracht Frankfurt zijn beste voetbal te laten zien en om te helpen bij het bereiken van hun doelstellingen. Met zijn toevoeging aan het team lijkt het erop dat de club goed op weg is om dit seizoen succesvol te zijn.