Doodsoorzaak van negentienjarige man in Haarlem bevestigd als vuurwerkincident

In de stad Haarlem is de doodsoorzaak van een negentienjarige man bevestigd als een vuurwerkincident. Het incident vond plaats op vrijdagavond in de buurt van de Koninginnegracht. De politie kreeg een melding over een persoon die gewond was geraakt door een explosie.

De 19-jarige man is ter plaatse overleden aan zijn verwondingen. De politie heeft onderzoek gedaan naar de omstandigheden van het incident en heeft bevestigd dat het een vuurwerkincident betrof.

De familie van de 19-jarige man is diep geschokt door het tragische verlies. Ze hebben een verklaring uitgegeven waarin ze hun verdriet uiten en waarin ze aandacht vragen voor het gevaar van vuurwerk. Ze roepen iedereen op om verantwoordelijk om te gaan met vuurwerk en om te voorkomen dat er nog meer mensen gewond raken of overlijden door vuurwerk.

De politie doet verder onderzoek naar het incident en hoopt dat er meer informatie boven tafel komt. Ze roepen getuigen op om contact met hen op te nemen als ze iets gezien of gehoord hebben wat met het incident te maken heeft.

Het incident is een tragisch voorbeeld van hoe gevaarlijk vuurwerk kan zijn. De familie van de 19-jarige man wil iedereen oproepen om verantwoordelijk om te gaan met vuurwerk en om te voorkomen dat er nog meer mensen gewond raken of overlijden door vuurwerk.