Drie gewonden na aanrijding in Gronings Oldehove, waarvan één overleden

Drie gewonden na aanrijding in Gronings Oldehove, waarvan één overleden

Vrijdagavond heeft er een aanrijding plaatsgevonden in Gronings Oldehove. Drie mensen raakten gewond, waarvan één overleden. De politie heeft een onderzoek gestart naar de oorzaak van de aanrijding.

De aanrijding vond plaats op de kruising van de Zuiderweg en de Noorderweg. Er was een auto betrokken bij de aanrijding. De bestuurder van de auto raakte gewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Twee andere personen raakten ook gewond, waarvan één helaas overleed ter plaatse.

De politie heeft een onderzoek gestart naar de oorzaak van de aanrijding. Er zijn getuigen gehoord en er is bewijsmateriaal verzameld. De politie heeft nog geen verdere informatie vrijgegeven over de aanrijding.

De gemeente Groningen heeft laten weten dat ze geschokt zijn door de tragische gebeurtenis. Ze hebben hun medeleven betuigd aan de familie van het slachtoffer en hopen dat de andere gewonden spoedig herstellen.

De politie doet een oproep aan getuigen die meer informatie over de aanrijding hebben om contact op te nemen met de politie. Ze vragen ook om voorzichtig te rijden en om alert te zijn op de weg.