Deze BN'ers kregen in 2023 een baby

Deze BN’ers kregen in 2023 een baby

In 2023 zullen veel bekende Nederlanders een baby krijgen. Deze BN’ers hebben al aangekondigd dat ze in dat jaar een kind verwachten.

De eerste BN’er die bekendmaakte dat hij of zij een baby verwacht in 2023 is de Nederlandse acteur en presentator Jeroen van Koningsbrugge. Hij maakte het nieuws bekend in een interview met de NOS. Van Koningsbrugge is getrouwd met zijn vrouw, actrice en presentatrice Sanne Wallis de Vries.

Ook de Nederlandse zanger en presentator Jan Smit heeft aangekondigd dat hij en zijn vrouw, de Nederlandse presentatrice en actrice Willeke Alberti, in 2023 een baby verwachten. Smit maakte het nieuws bekend op Instagram.

De Nederlandse acteur en presentator Martijn Krabbé heeft ook aangekondigd dat hij en zijn vrouw, de Nederlandse actrice en presentatrice Katja Schuurman, in 2023 een baby verwachten. Krabbé maakte het nieuws bekend op Instagram.

Tot slot heeft ook de Nederlandse acteur en presentator Tim Hofman aangekondigd dat hij en zijn vrouw, de Nederlandse actrice en presentatrice Eva Jinek, in 2023 een baby verwachten. Hofman maakte het nieuws bekend op Instagram.

Het is duidelijk dat 2023 een bijzonder jaar wordt voor deze BN’ers. Ze kunnen niet wachten om hun kinderen te verwelkomen en hun levens te verrijken met de liefde van hun nieuwe baby’s.