Limburgse politie bevestig overlijden door ‘noodlottig ongeval’ bij vuurwerkdode

De Limburgse politie heeft bevestigd dat er een ‘noodlottig ongeval’ is geweest bij een vuurwerkdode. De politie heeft melding gemaakt van een fatale ongeval dat plaatsvond in de buurt van de stad Maastricht.

Het incident gebeurde rond middernacht op een zaterdagavond. Er werd een melding gedaan van een persoon die gewond was geraakt door vuurwerk. De politie arriveerde ter plaatse en vond de slachtoffer, een jongeman, die al overleden was.

De politie heeft de oorzaak van het ongeval nog niet bevestigd, maar het lijkt erop dat het een ongeluk was. Er wordt vermoed dat het slachtoffer vuurwerk aan het afsteken was toen het ongeluk gebeurde.

De politie heeft de nabestaanden gecondoleerd met het verlies van hun geliefde. Ze hebben ook toegezegd dat ze alles in het werk zullen stellen om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Het incident is een herinnering aan de gevaren die verbonden zijn aan het afsteken van vuurwerk. Het is belangrijk om altijd veiligheid te waarborgen bij het afsteken van vuurwerk en om de veiligheidsvoorschriften te volgen.