Yvonne Strahovski, actrice uit The Handmaid’s Tale, krijgt haar derde zoon

Yvonne Strahovski, bekend van haar rol als Serena Joy in de populaire serie The Handmaid’s Tale, heeft een derde zoon gekregen. De actrice en haar man, Tim Loden, deelden het nieuws op Instagram met een foto van de baby.

De Australische actrice en Loden zijn al sinds 2011 getrouwd en hebben al twee zonen. Strahovski deelde het nieuws op Instagram met de boodschap: “Onze kleine man is hier! We zijn zo dankbaar en verliefd op onze derde zoon.”

Strahovski is bekend geworden door haar rol als Serena Joy in The Handmaid’s Tale. De serie, gebaseerd op het boek van Margaret Atwood, gaat over een dystopische toekomst waarin vrouwen worden gedwongen om kinderen te baren voor de elite. De serie won verschillende Emmy Awards en werd wereldwijd geprezen.

Strahovski is ook bekend van haar rollen in Chuck, Dexter en 24: Live Another Day. Ze heeft ook verschillende films gedaan, waaronder I, Frankenstein en The Predator.

Strahovski en Loden hebben hun derde zoon in Australiƫ geboren. De naam van de baby is nog niet bekendgemaakt. De actrice heeft aangegeven dat ze de komende tijd wil genieten van haar gezin en haar nieuwe baby.