Van Basten ziet AC Milan en Reijnders nipt winnen van Sassuolo vanaf de tribune

Vanavond was het een spannende wedstrijd tussen AC Milan en Sassuolo. De wedstrijd werd gevolgd door veel voetbalfans, waaronder Marco van Basten. Van Basten, de voormalige speler van AC Milan, zat op de tribune om de wedstrijd te bekijken.

Het was een zenuwslopende wedstrijd, waarin beide teams hard hun best deden om te winnen. AC Milan begon sterk en kreeg al vroeg in de wedstrijd een penalty. De penalty werd benut door Reijnders, waardoor AC Milan op voorsprong kwam.

Sassuolo gaf echter niet op en kwam terug in de wedstrijd. Het team scoorde een doelpunt, waardoor de stand gelijk werd getrokken. Beide teams gaven niet op en probeerden de winnende goal te maken. Uiteindelijk was het Reijnders die de winnende goal scoorde in de laatste minuten van de wedstrijd.

Vanaf de tribune kon Van Basten de winnende goal van Reijnders zien. Hij was erg blij met de overwinning van zijn oude club en juichte luid toen de goal werd gescoord. De fans van AC Milan vierden de overwinning met Van Basten mee.

Het was een spannende wedstrijd, waarin AC Milan uiteindelijk nipt won van Sassuolo. Van Basten genoot vanaf de tribune van de winst van zijn oude club en vierde mee met de fans.