Driebergen: Tientallen mensen geëvacueerd vanwege grote brand

Driebergen, een klein dorpje in de provincie Utrecht, is vandaag het toneel van een grote brand. Tientallen mensen zijn geëvacueerd vanwege de brand die rond 11.00 uur begon.

Volgens de brandweer is de brand begonnen in een schuur op een boerderij. De brandweer heeft meerdere eenheden naar de locatie gestuurd om de brand te bestrijden. Ondanks hun inspanningen heeft de brand zich verspreid naar andere gebouwen in de buurt.

De brandweer heeft alle omwonenden gevraagd hun huizen te verlaten en naar een veilige plek te gaan. Ondertussen wordt er hard gewerkt om de brand te blussen. Er zijn geen meldingen van gewonden of slachtoffers.

De politie heeft de omgeving afgezet en er wordt gevraagd om het gebied te vermijden. Ook wordt er gevraagd om geen foto’s te maken van de brand.

De oorzaak van de brand is nog onbekend. Er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand. De schade aan gebouwen en bezittingen is nog niet bekend.

Het dorp Driebergen is in shock door deze gebeurtenis. De bewoners hopen dat de brand snel onder controle kan worden gebracht en dat er geen slachtoffers zullen vallen.