De Beckhams verdienden bijna 150 miljoen euro in een jaar: Een jaar van financiële successen

voor de Beckhams

De Beckhams hebben een indrukwekkend jaar achter de rug. Volgens de Sunday Times Rich List hebben David en Victoria Beckham bijna 150 miljoen euro verdiend in het afgelopen jaar. Dit is een van de hoogste bedragen die ooit door een Britse celebrity-koppel is verdiend.

De voormalige voetballer David Beckham en zijn vrouw, modeontwerpster Victoria Beckham, hebben hun inkomsten verdubbeld in vergelijking met vorig jaar. De meeste van hun inkomsten kwamen uit hun verschillende investeringen, waaronder hun bedrijven DB Ventures en Victoria Beckham Limited. Ook hebben ze geld verdiend met hun verschillende sponsorschappen, waaronder Adidas, H&M en Sainsbury’s.

De Beckhams hebben ook geld verdiend met hun verschillende media-activiteiten. David heeft bijvoorbeeld een boek uitgebracht en Victoria heeft een realityshow op de televisie gehad. Ook hebben ze geld verdiend met hun verschillende modecollecties.

Het is duidelijk dat de Beckhams een geweldig jaar hebben gehad. Ze hebben hun financiële situatie sterk verbeterd en hebben een indrukwekkend bedrag verdiend. Het is duidelijk dat hun harde werk en investeringen zijn beloond.