Van Barneveld overwint moeilijke start en treft Littler in achtste finales Wereldkampioenschap Darts

Van Barneveld overwint moeilijke start en treft Littler in achtste finales Wereldkampioenschap Darts

Raymond van Barneveld heeft een moeilijke start gehad in het Wereldkampioenschap Darts, maar heeft zich uiteindelijk weten te herpakken. Na een zware verliespartij tegen de jongere darter Nathan Aspinall, wist Van Barneveld zich terug te knokken en heeft hij zich geplaatst voor de achtste finales. Daar treft hij de Engelsman Ryan Littler.

Van Barneveld begon het toernooi met een verliespartij tegen de jongere darter Nathan Aspinall. Hij kwam niet goed uit de startblokken en verloor met 3-1. Na deze partij was Van Barneveld gedwongen om zichzelf opnieuw te bewijzen. Hij begon met een overwinning op de Schotse darter Gary Anderson, waarna hij ook zijn tweede partij wist te winnen.

In de achtste finales treft Van Barneveld de Engelsman Ryan Littler. Littler is een ervaren darter die al meerdere toernooien heeft gewonnen. Het wordt dus een zware partij voor Van Barneveld, maar hij is vastbesloten om zich te bewijzen.

Van Barneveld is een van de meest ervaren darters in het veld en heeft al veel toernooien gewonnen. Hij heeft al bewezen dat hij in staat is om te winnen, dus er is geen reden waarom hij deze partij niet zou kunnen winnen.

Het Wereldkampioenschap Darts is een van de grootste toernooien in de sport en Van Barneveld wil laten zien dat hij nog steeds in staat is om te winnen. Als hij deze partij wint, dan zal hij zich plaatsen voor de kwartfinales en daarmee een stap dichterbij de titel komen.

Het wordt dus een spannende partij tussen Van Barneveld en Littler. Beide darters zullen hun best doen om te winnen, maar alleen de tijd zal uitwijzen wie er als winnaar uit de bus komt.