Gary Oldman geeft middelmatige beoordeling aan eigen acteerwerk in Harry Potter

Gary Oldman is een van de meest bekende acteurs in Hollywood. Hij heeft veel verschillende rollen gespeeld, waaronder die van Sirius Black in de Harry Potter films. Hoewel Oldman een grote fan is van de Harry Potter franchise, geeft hij zelf een middelmatige beoordeling aan zijn eigen acteerwerk in de films.

In een recent interview met The Guardian, gaf Oldman toe dat hij niet tevreden was met zijn prestaties als Sirius Black. Hij zei: “Ik vond dat ik het niet goed deed in Harry Potter. Ik denk dat ik het had kunnen doen, maar ik deed het niet.” Oldman verklaarde verder dat hij het gevoel had dat hij niet genoeg tijd had om zich voor te bereiden op de rol en dat hij zich niet volledig op zijn gemak voelde tijdens de opnames.

Hoewel Oldman kritisch is over zijn prestaties in de Harry Potter films, heeft hij ook veel lof gekregen van critici en fans. De kritische recensent Roger Ebert noemde Oldman’s prestatie als Sirius Black “uitstekend” en “indrukwekkend”. Ook de fans waren enthousiast over Oldman’s vertolking van de mysterieuze tovenaar.

Hoewel Gary Oldman niet tevreden is met zijn prestaties in de Harry Potter films, blijft hij een van de meest geliefde acteurs in Hollywood. Hij heeft veel verschillende rollen gespeeld en is bekend om zijn krachtige en emotionele prestaties. Ondanks dat Oldman kritisch is over zijn prestaties als Sirius Black, blijven fans van de Harry Potter franchise genieten van zijn vertolking van de mysterieuze tovenaar.