Van Peer teleurgesteld in zichzelf na uitschakeling: 'Ik speelde Kerstman voor Heta'

Van Peer teleurgesteld in zichzelf na uitschakeling: ‘Ik speelde Kerstman voor Heta’

De Nederlandse tafeltennisser Trinko van Peer heeft zichzelf teleurgesteld na zijn uitschakeling op het Europees kampioenschap. Van Peer verloor zijn partij tegen de Finse Heta Sallinen met 3-2 en werd daarmee uitgeschakeld.

Van Peer was vooral teleurgesteld in zichzelf, omdat hij had gehoopt verder te komen. “Ik speelde Kerstman voor Heta”, zei hij na de wedstrijd. “Ik had meer kunnen doen, maar ik heb het niet gedaan. Het is een grote teleurstelling.”

Van Peer begon de wedstrijd sterk en leek op weg naar een overwinning. Maar Sallinen kwam sterk terug en won uiteindelijk de partij. Van Peer was daarom teleurgesteld in zijn prestatie. “Ik had meer kunnen doen, maar ik heb het niet gedaan. Ik heb mezelf laten staan.”

Hoewel Van Peer teleurgesteld was in zichzelf, was hij ook trots op zijn prestatie. “Ik ben trots op wat ik heb bereikt. Ik heb mijn best gedaan en ik ben blij dat ik zo ver ben gekomen.”

Van Peer zal nu terugkeren naar Nederland en zich voorbereiden op de volgende competitie. Hoewel hij teleurgesteld is in zijn prestatie, is hij vastbesloten om beter te doen in de toekomst.