Bunting heeft geen last van druk bij wedstrijd tegen Van Gerwen: ‘Ik ben de grote underdog’

Darts is een populair spel dat wereldwijd wordt gespeeld. Afgelopen week speelde de wereldkampioen, Michael van Gerwen, tegen de Britse speler, Andy Bunting. Hoewel Van Gerwen als de grote favoriet werd gezien, heeft Bunting geen last van druk gehad.

Bunting is een ervaren speler die al jarenlang actief is in de dartswereld. Hoewel hij nog nooit eerder een wereldkampioen heeft verslagen, was hij er klaar voor om het tegen Van Gerwen op te nemen. Bunting vertelde dat hij zich niet druk maakte over het feit dat hij de underdog was.

“Ik ben me er terdege van bewust dat ik de grote underdog ben in deze wedstrijd,” zei Bunting. “Maar ik heb er geen last van gehad. Ik heb veel vertrouwen in mijn spel en ik ben ervan overtuigd dat ik het kan winnen.”

Hoewel Bunting verloor, was hij erg tevreden met zijn prestatie. “Ik heb mijn best gedaan en ik ben trots op wat ik heb bereikt,” zei hij. “Het was een geweldige ervaring om tegen een wereldkampioen te spelen en ik heb er veel van geleerd.”

Het was duidelijk dat Bunting ondanks de druk die hij voelde, toch in staat was om een goede prestatie neer te zetten. Hij heeft laten zien dat je ook als underdog kunt winnen als je maar hard genoeg werkt en gelooft in jezelf.