Price verrast door Dolan en klaar voor WK Darts

Price verrast door Dolan en klaar voor WK Darts

De wereld van darts is in rep en roer voor de komende wereldkampioenschappen. Deze week zal de PDC World Darts Championship plaatsvinden in Londen, waar de beste spelers ter wereld zullen strijden om de titel. Een van de favorieten voor de titel is de Ierse speler Gerwyn Price.

Price heeft een geweldig jaar achter de rug, waarin hij veel successen heeft geboekt. Hij heeft al twee grote toernooien gewonnen, waaronder de Grand Slam of Darts. Ook heeft hij de Players Championship Finals gewonnen, waarmee hij zich verzekerde van een plek in de top 8 van de wereldranglijst.

Maar Price kreeg een verrassing toen hij hoorde dat hij tegen Michael van Gerwen zou spelen in de eerste ronde van het WK. Van Gerwen is een van de beste spelers ter wereld en is de huidige wereldkampioen. Price had niet verwacht dat hij al zo vroeg tegen Van Gerwen zou spelen, maar hij is er klaar voor.

Price heeft laten weten dat hij er klaar voor is om Van Gerwen te verslaan en de titel te winnen. Hij is ervan overtuigd dat hij de beste speler ter wereld is en dat hij de titel kan winnen.

Het WK Darts begint op 13 december en zal tot 1 januari duren. Het zal een spannende tijd worden voor alle fans van darts, maar vooral voor Gerwyn Price, die klaar staat om Van Gerwen te verslaan en de titel te winnen.