Fletcher Hotelvouchers blijven langer geldig, ook als ze ‘oneerlijk’ zijn

gekocht

Fletcher Hotels heeft aangekondigd dat vouchers die zijn gekocht via oneerlijke kanalen, zoals bijvoorbeeld online marktplaatsen, nog steeds geldig zijn. Dit betekent dat mensen die deze vouchers hebben gekocht, nog steeds kunnen genieten van de voordelen die ze bieden.

Het bedrijf heeft deze beslissing genomen om te voorkomen dat mensen die de vouchers oneerlijk hebben gekocht, worden benadeeld. Het bedrijf heeft ook aangekondigd dat de vouchers langer geldig blijven dan voorheen. De vouchers blijven nu twee jaar geldig in plaats van een jaar.

Deze verlenging is een positieve stap voor Fletcher Hotels. Het bedrijf hoopt dat deze verlenging zal helpen om meer mensen te bereiken en hun producten en diensten te promoten. Door de verlenging kunnen mensen meer tijd hebben om hun vouchers te gebruiken en zo de voordelen ervan te genieten.

Het bedrijf hoopt ook dat deze verlenging zal helpen om de oneerlijke handel in vouchers tegen te gaan. Door de verlenging van de geldigheid van de vouchers, zullen mensen minder geneigd zijn om ze via oneerlijke kanalen te kopen.

Fletcher Hotels heeft een goede stap gezet door de geldigheid van hun vouchers te verlengen. Het bedrijf hoopt dat deze verlenging zal helpen om meer mensen te bereiken en hun producten en diensten te promoten, terwijl ze ook proberen om oneerlijke handel in vouchers tegen te gaan.